Recepty » Ryby
Připravíme si obalované rybí filé, které ochutíme česnekem. Jako přílohu zvolíme brambory s cibulí a olivovým olejem... více »
Diskuse k článku (0)
Tuňákové karbanátky jsou alternativou ke klasickým karbanátkům z mletého masa. Jsou volbou pro ty, kteří dávají přednost rybám nebo nechtějí jíst tučná masa. Podáváme s bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky na víně se sójovou omáčkou a s mletou paprikou. Podáváme s bramborami, pečenými nebo vařenými... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky na česneku a s opečenou zeleninou. Jako přílohu zvolíme brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Losos je oblíbený pro svou chuť a množství živin. Důležité jsou zejména omega 3 nenasycené mastné kyseliny. Připravit si ho můžeme třeba jako steak s bylinkami... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky s paprikami a kešu ořechy a jako příloha vařené brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky je ryba s nízkým obsahem tuku a tak se bude hodit pro odlehčení našeho jídelníčku... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky na grilu s kořením, bazalkou a podáváme s bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé z aljašské tresky s kari kořením, celým pepřem, bylinkami a s restovanou zeleninou... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky připravené na houbách a hořčici... více »
Diskuse k článku (0)
Losos podávaný s rajčatovou omáčkou s bylinkami a s opečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Směs tuňáka se zeleninou, bylinkami, olivami a se sýrem mozzarella... více »
Diskuse k článku (0)
Rizoto s tuňákem, paprikou, rajčaty a ochuceno česnekem, bazalkou a sójovou omáčkou. Velký objem jídla, mnoho živin a rychlá příprava... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky s barevným pepřem s paprikou, cibulí a bylinkami. Jako přílohu zvolíme brambory s petrželovou natí... více »
Diskuse k článku (0)
Tuňák připravený na olivách, česneku a cibuli s těstovinami a navrch vše posypané strouhaným sýrem... více »
Diskuse k článku (0)
Losos s žampiony, cibulí, směsí bylinek a s opečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Losos na pepři, bylinkách s restovanou zeleninou a opečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky připravené na bylinkách a s žampionovou směsí. Jako přílohu zvolíme brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Losos v marinádě ze sójové omáčky, citronu a koření. Jako příloha brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé z aljašské tresky v rajčatové omáčce s černými olivami. Jako přílohu podáváme brambory... více »
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt