Recepty » Ryby

Obalované rybí filé s česnekem

Připravíme si obalované rybí filé, které ochutíme česnekem. Jako přílohu zvolíme brambory s cibulí a olivovým olejem... více »

Diskuse k článku (0)


Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky jsou alternativou ke klasickým karbanátkům z mletého masa. Jsou volbou pro ty, kteří dávají přednost rybám nebo nechtějí jíst tučná masa. Podáváme s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na víně

Filé z aljašské tresky na víně se sójovou omáčkou a s mletou paprikou. Podáváme s bramborami, pečenými nebo vařenými... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na česneku

Filé z aljašské tresky na česneku a s opečenou zeleninou. Jako přílohu zvolíme brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Losos jako steak

Losos je oblíbený pro svou chuť a množství živin. Důležité jsou zejména omega 3 nenasycené mastné kyseliny. Připravit si ho můžeme třeba jako steak s bylinkami... více »

Diskuse k článku (0)


Filé s kešu ořechy

Filé z aljašské tresky s paprikami a kešu ořechy a jako příloha vařené brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Pečené filé na paprice

Filé z aljašské tresky je ryba s nízkým obsahem tuku a tak se bude hodit pro odlehčení našeho jídelníčku... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na grilu

Filé z aljašské tresky na grilu s kořením, bazalkou a podáváme s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na kari s pepřem

Rybí filé z aljašské tresky s kari kořením, celým pepřem, bylinkami a s restovanou zeleninou... více »

Diskuse k článku (0)


Filé z aljašské tresky na houbách s hořčicí

Filé z aljašské tresky připravené na houbách a hořčici... více »

Diskuse k článku (0)


Losos s rajčatovou omáčkou

Losos podávaný s rajčatovou omáčkou s bylinkami a s opečenými bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Tuňák s rýží, mozzarellou a olivami

Směs tuňáka se zeleninou, bylinkami, olivami a se sýrem mozzarella... více »

Diskuse k článku (0)


Tuňákové rizoto

Rizoto s tuňákem, paprikou, rajčaty a ochuceno česnekem, bazalkou a sójovou omáčkou. Velký objem jídla, mnoho živin a rychlá příprava... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé pikantní s barevným pepřem

Filé z aljašské tresky s barevným pepřem s paprikou, cibulí a bylinkami. Jako přílohu zvolíme brambory s petrželovou natí... více »

Diskuse k článku (0)


Tuňák s olivami a s těstovinami

Tuňák připravený na olivách, česneku a cibuli s těstovinami a navrch vše posypané strouhaným sýrem... více »

Diskuse k článku (0)


Losos s žampiony

Losos s žampiony, cibulí, směsí bylinek a s opečenými bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Losos na barevném pepři

Losos na pepři, bylinkách s restovanou zeleninou a opečenými bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé s bylinkami a žampiony

Filé z aljašské tresky připravené na bylinkách a s žampionovou směsí. Jako přílohu zvolíme brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Losos se sójovou omáčkou

Losos v marinádě ze sójové omáčky, citronu a koření. Jako příloha brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Ryba v omáčce s olivami

Rybí filé z aljašské tresky v rajčatové omáčce s černými olivami. Jako přílohu podáváme brambory... více »

Diskuse k článku (0)


1 23

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt