Recepty » Ryby

Tuňák s rýží, mozzarellou a olivami

Směs tuňáka se zeleninou, bylinkami, olivami a se sýrem mozzarella... více »

Diskuse k článku (0)


Tuňákové rizoto

Rizoto s tuňákem, paprikou, rajčaty a ochuceno česnekem, bazalkou a sójovou omáčkou. Velký objem jídla, mnoho živin a rychlá příprava... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé pikantní s barevným pepřem

Filé z aljašské tresky s barevným pepřem s paprikou, cibulí a bylinkami. Jako přílohu zvolíme brambory s petrželovou natí... více »

Diskuse k článku (0)


Tuňák s olivami a s těstovinami

Tuňák připravený na olivách, česneku a cibuli s těstovinami a navrch vše posypané strouhaným sýrem... více »

Diskuse k článku (0)


Losos s žampiony

Losos s žampiony, cibulí, směsí bylinek a s opečenými bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Losos na barevném pepři

Losos na pepři, bylinkách s restovanou zeleninou a opečenými bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé s bylinkami a žampiony

Filé z aljašské tresky připravené na bylinkách a s žampionovou směsí. Jako přílohu zvolíme brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Losos se sójovou omáčkou

Losos v marinádě ze sójové omáčky, citronu a koření. Jako příloha brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Ryba v omáčce s olivami

Rybí filé z aljašské tresky v rajčatové omáčce s černými olivami. Jako přílohu podáváme brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Ryba v alobalu

Filety z aljašské tresky posypané tymiánem, pokapané citronem a pečené v alobalu. Jako přílohu zvolíme brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Losos se zeleninovou směsí

Losos na zelenině s kořením a jako příloha opečené brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na hořčici a kyselých okurkách

Rybí filé připravené na hořčici, sladkokyselých okurkách a další zelenině. Jako příloha brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Pikantní filé s hořčicí

Filé z aljašské tresky obalené ve směsi z hořčice. Jako příloha brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na póru

Rybí filé připravené na pórku. Ochutíme kari kořením a vínem. Podáváme s rýží nebo bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Filé s paprikou a olivami

Rybí filé s pálivou mletou paprikou, s olivami a jako příloha vařené brambory posypané zelenou petrželí... více »

Diskuse k článku (0)


Pikantní filé

Rybí filé na pikantní způsob s rajčaty, cibulí a česnekem... více »

Diskuse k článku (0)


Treska na kari

Aljašská treska s bylinkami, citronem, zeleninou a kari kořením... více »

Diskuse k článku (0)


Treska s paprikami

Filety z tresky připravené s paprikami, na dochucení použijeme sardelovou pastu a citronovou šťávu. Podávané s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Candát na víně

Candát zapečený se zeleninou na víně. Pro ochucení použijeme bylinky tymián a oregano a přidáme malé množství smetany... více »

Diskuse k článku (0)


Losos s citronem a koprem

Jednoduchá příprava lososa s citronem, koprem, česnekem a podávaný s bramborem... více »

Diskuse k článku (0)


1 23

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2020 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt