Recepty » Ryby
Filé z aljašské tresky na grilu s kořením, bazalkou a podáváme s bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé z aljašské tresky s kari kořením, celým pepřem, bylinkami a s restovanou zeleninou... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky připravené na houbách a hořčici... více »
Diskuse k článku (0)
Losos podávaný s rajčatovou omáčkou s bylinkami a s opečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Směs tuňáka se zeleninou, bylinkami, olivami a se sýrem mozzarella... více »
Diskuse k článku (0)
Rizoto s tuňákem, paprikou, rajčaty a ochuceno česnekem, bazalkou a sójovou omáčkou. Velký objem jídla, mnoho živin a rychlá příprava... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky s barevným pepřem s paprikou, cibulí a bylinkami. Jako přílohu zvolíme brambory s petrželovou natí... více »
Diskuse k článku (0)
Tuňák připravený na olivách, česneku a cibuli s těstovinami a navrch vše posypané strouhaným sýrem... více »
Diskuse k článku (0)
Losos s žampiony, cibulí, směsí bylinek a s opečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Losos na pepři, bylinkách s restovanou zeleninou a opečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky připravené na bylinkách a s žampionovou směsí. Jako přílohu zvolíme brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Losos v marinádě ze sójové omáčky, citronu a koření. Jako příloha brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé z aljašské tresky v rajčatové omáčce s černými olivami. Jako přílohu podáváme brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Filety z aljašské tresky posypané tymiánem, pokapané citronem a pečené v alobalu. Jako přílohu zvolíme brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Losos na zelenině s kořením a jako příloha opečené brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé připravené na hořčici, sladkokyselých okurkách a další zelenině. Jako příloha brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z aljašské tresky obalené ve směsi z hořčice. Jako příloha brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé připravené na pórku. Ochutíme kari kořením a vínem. Podáváme s rýží nebo bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé s pálivou mletou paprikou, s olivami a jako příloha vařené brambory posypané zelenou petrželí... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé na pikantní způsob s rajčaty, cibulí a česnekem... více »
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Kynutý koláč s tvarohem, mákem a povidly
» Těstoviny s tuňákem, paprikami a žampiony
» Kuřecí marinované s bazalkou
Copyright © 2010 - 2021 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt