Recepty » Ryby » Filé z aljašské tresky na houbách s hořčicí
Filé z aljašské tresky připravené na houbách a hořčici.
Suroviny:
2 porce rybího filé z aljašské tresky
hořčice na povrch ryby
10 snítek tymiánu nebo sušený
pažitka
žampiony nebo jiné houby v množství podle chuti
olej
sůl
pepř
1 větší cibule
citronová šťáva
Cibuli nakrájíme na kolečka a žampiony na plátky. Tymián a pažitku nasekáme nadrobno. Rybu osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Na pánvi rozehřejeme olej a dáme na něj rybu. Opékáme několik minut, posypeme částí tymiánu. Filé otočíme, přidáme cibuli a žampiony, filé posypeme druhou částí tymiánu a potřeme povrch hořčicí. Chvilku opékáme, potom přikryjeme a několik minut dusíme. Podle chuti můžeme ještě osolit. Podáváme s opečenými bramborami, které posypeme nasekanou pažitkou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Kynutý koláč s tvarohem, mákem a povidly
» Filé z aljašské tresky na houbách s hořčicí
Copyright © 2010 - 2021 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt