Recepty » Ryby
Zapečená ryba s bylinkami, sýrem, olivami a rajčaty. Jídlo podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Připravíme si pstruha s příchutí česneku, bazalky, petrželky a oregana. Podáváme s bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Filé z ryby připravené s worcesterem, kečupem a paprikou. Podáváme s opečeným bramborem a zeleninou...více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé dušené na rajčatech, paprikách a cibuli a zalité smetanou... více »
Diskuse k článku (0)
Maso z lososa je velmi chutné a navíc má příznivý vliv na organismus, protože obsahuje omega 3 nenasycené mastné kyseliny. Připravíme si ho spolu s pórkem... více »
Diskuse k článku (1)
Mořské ryby jsou v jídelníčcích oblíbené. Konkrétně aljašskou tresku můžeme zkombinovat s křenem... více »
Diskuse k článku (0)
Ryba usmažená v sýrovém těstíčku podávaná s fazolkami a bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Opatříme si produkt z libovolné ryby, nejlépe s co nejmenším výskytem kostí a obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Hotové podáváme s bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Klasická příprava ryby pstruha na másle s bramborami a zeleninovou oblohou... více »
Diskuse k článku (0)
Kousky připravené v mořské štiky v pikantní omáčce z chilli pasty a zeleniny... více »
Diskuse k článku (0)
Pstruh má velmi chutné maso a v kombinaci s provensálským kořením lze docílit zajímavé chuti i vůně této lososovité ryby... více »
Diskuse k článku (0)
Losos je kvalitní a zdravá ryba doplňující potřebné živiny. Kromě těchto výhod je také velmi chutná. Upéct ji můžeme třeba na cibuli. více »
Diskuse k článku (0)
Připravíme si rybí filety v zelenině s pečenými bramborami. Nejprve vymažeme zapékací misku olejem... více »
Diskuse k článku (0)
Pikantní filety z mořské štiky s bramborami, zeleninou a opečenými žampiony... více »
Diskuse k článku (0)
Rybí filé obalené v těstíčku s bramborami a obložené zeleninou... více »
Diskuse k článku (0)
Ryby osolíme, opepříme a potřeme výše uvedenou marinádou a necháme asi 4 hodiny proležet... více »
Diskuse k článku (0)
Lososa očistíme, osušíme a dáme na mísu. Vnitřek vyplníme směsí bylin (pažitka, petrželka, rozmarýn).... více »
Diskuse k článku (0)
4 kusy alobalu vymažeme máslem. Na každý dáme plátek osolené ryby, plátek sýra, plátek šunky... více »
Diskuse k článku (0)
Tradiční česká ryba, kapr na zelenině... více »
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt