Recepty » Ryby » Pečené filé na paprice
Filé z aljašské tresky je ryba s nízkým obsahem tuku a tak se bude hodit pro odlehčení našeho jídelníčku.
Suroviny:
4 ks rybího filé
2 papriky
Pepř, sůl, grilovací koření
2 lžíce sójové omáčky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 protlak
Sušený česnek
1 lžíce bazalky
Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky, česnek nakrájíme nadrobno. Smícháme protlak, sójovou omáčku, papriky, cibuli, česnek, bazalku, lžičku soli a trochu vody. Rozmícháme, aby byla směs dostatečně naředěná. Filé posypeme sušeným česnekem, pepřem a grilovacím kořením. Směs dáme do zapékací mísy a navrch dáme filé. Pečeme v troubě na 200 °C asi 30 minut. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt