Recepty » Ryby » Pečené filé na paprice

Pečené filé na paprice

Filé z aljašské tresky je ryba s nízkým obsahem tuku a tak se bude hodit pro odlehčení našeho jídelníčku.

Suroviny:
4 ks rybího filé
2 papriky
Pepř, sůl, grilovací koření
2 lžíce sójové omáčky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 protlak
Sušený česnek
1 lžíce bazalky

Postup přípravy

Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky, česnek nakrájíme nadrobno. Smícháme protlak, sójovou omáčku, papriky, cibuli, česnek, bazalku, lžičku soli a trochu vody. Rozmícháme, aby byla směs dostatečně naředěná. Filé posypeme sušeným česnekem, pepřem a grilovacím kořením. Směs dáme do zapékací mísy a navrch dáme filé. Pečeme v troubě na 200 °C asi 30 minut. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Losos s rajčatovou omáčkou

» Filé z aljašské tresky na houbách s hořčicí

» Filé na kari s pepřem

» Filé na grilu

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt