Recepty » Omáčky
Pokrm z masa, množství zeleniny (papriky, rajčata, cuketa, celer, mrkve, cibule, česnek) v omáčce z rajčatového protlaku...více »
Diskuse k článku (0)
Vepřové maso (kotlety) na bratislavský způsob. Omáčka připravená z protlaku, mrkve, celeru, hrášku a okurek. Podáváme s knedlíkem nebo i jinou přílohou... více »
Diskuse k článku (0)
Pro zpestření jídelníčku si můžeme připravit maso ze zvěřiny, např. srnčí. Na smetaně a při použití špeku a koření dostane lahodnou chuť... více »
Diskuse k článku (0)
Libové maso a zelenina jsou zdravé a výživné. Přednosti těchto potravin lze využít pro přípravu telecího masa s mrkví... více »
Diskuse k článku (0)
Rajčata nakrájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme cibuli... více »
Diskuse k článku (0)
V době houbové sezóny se bude hodit recept na výbornou houbovou omáčku.... více »
Diskuse k článku (1)
Podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem. Výborná je také s novými bramborami a ztraceným nebo vařeným vajíčkem... více »
Diskuse k článku (1)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Minutka z kotlety (nebo z kuřecího)
» Kotlety s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2022 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt