Recepty » Přílohy
Brambory opečené s bylinkami na provensálský způsob... více »
Diskuse k článku (0)
Jednoduchou přílohu si lze udělat z rajčat, které grilujeme se směsí z česneku... více »
Diskuse k článku (0)
Rýže s hráškem a cibulí jako příloha vhodná k masu... více »
Diskuse k článku (0)
Rajčatová salsa je omáčka z čerstvých rajčat, která se hodí k ostrým pokrmům mexického typu... více »
Diskuse k článku (0)
Dušená zelenina z mrkve, kedlubnů, cukety, cibule a česneku... více »
Diskuse k článku (0)
Příloha z brambor s vůní a chutí česneku a cibule... více »
Diskuse k článku (0)
Rýže připravená s kari kořením a cibulkou jako příloha k masu... více »
Diskuse k článku (0)
Bramborové halušky se nejčastěji používají jako příloha k oblíbenému pečenému vepřovému masu, míchají se zelím nebo se konzumují z brynzou. více »
Diskuse k článku (0)
Jednoduše připravený špenát s bramborami použijeme jako přílohu k masu... více »
Diskuse k článku (0)
Jednoduchá příloha připravená z brambor a celeru... více »
Diskuse k článku (0)
Do rýže si lze přidat např. žampiony a obohatit tak přílohu k pokrmům...více »
Diskuse k článku (0)
K masu konzumujeme zeleninu v syrovém i vařeném stavu. Zde je jednoduchý recept na přílohu z brokolice, mrkve a cibule... více »
Diskuse k článku (0)
Jako přílohu si lze zapéct brambory s kysaným zelím a na dochucení prokládat cibulí. Brambory je poté možné konzumovat samostatně či jako pokrm k masu... více »
Diskuse k článku (0)
Dušený špenát si obvykle připravujeme jako přílohu k masu. Dochutit ho lze česnekem, cibulí a vajíčkem... více »
Diskuse k článku (1)
Z cukety lze připravit chutné zelí, které se hodí ke klasickým jídlům. Jeho výhodou je lepší stravitelnost a nenadýmá jako hlávkové zelí... více »
Diskuse k článku (0)
Malé bramboráčky se připravují většinou jako příloha k nejrůznějším masům. ale lze je jíst i samostatně... více »
Diskuse k článku (0)
Gnocchi nebo jinak řečeno také noky se hodí jako příloha k mnoha pokrmům... více »
Diskuse k článku (0)
Jednoduchá příprava brambor jako příloha. Ogrilované jsou chutné a hodí se k masu... více »
Diskuse k článku (0)
Ovoce je zdravé a tak ho lze využít i jako přílohu k nejrůznějším jídlům. K některým si můžeme připravit dušené hrušky... více »
Diskuse k článku (0)
Červené zelí je oblíbená příloha v české kuchyni. Podávat ho lze k masu, nejčastěji k vepřovému, ale hodí se i ke krůtě... více »
Diskuse k článku (0)
1 2
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Kynutý koláč s tvarohem, mákem a povidly
» Těstoviny s tuňákem, paprikami a žampiony
» Kuřecí marinované s bazalkou
Copyright © 2010 - 2021 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt