Recepty » Přílohy

Brambory s cibulí a olivovým olejem

Jednoduchá a rychlá příloha z brambor, olivového oleje, cibule a koření... více »

Diskuse k článku (0)


Brambory po provensálsku

Brambory opečené s bylinkami na provensálský způsob... více »

Diskuse k článku (0)


Grilovaná rajčata

Jednoduchou přílohu si lze udělat z rajčat, které grilujeme se směsí z česneku... více »

Diskuse k článku (0)


Hrášková rýže

Rýže s hráškem a cibulí jako příloha vhodná k masu... více »

Diskuse k článku (0)


Rajčatová salsa

Rajčatová salsa je omáčka z čerstvých rajčat, která se hodí k ostrým pokrmům mexického typu... více »

Diskuse k článku (0)


Zeleninová dušená směs

Dušená zelenina z mrkve, kedlubnů, cukety, cibule a česneku... více »

Diskuse k článku (0)


Lyonské brambory

Příloha z brambor s vůní a chutí česneku a cibule... více »

Diskuse k článku (0)


Kari rýže

Rýže připravená s kari kořením a cibulkou jako příloha k masu... více »

Diskuse k článku (0)


Bramborové halušky

Bramborové halušky se nejčastěji používají jako příloha k oblíbenému pečenému vepřovému masu, míchají se zelím nebo se konzumují z brynzou. více »

Diskuse k článku (0)


Špenátové brambory

Jednoduše připravený špenát s bramborami použijeme jako přílohu k masu... více »

Diskuse k článku (0)


Celerové pyré

Jednoduchá příloha připravená z brambor a celeru... více »

Diskuse k článku (0)


Žampionová rýže

Do rýže si lze přidat např. žampiony a obohatit tak přílohu k pokrmům...více »

Diskuse k článku (0)


Dušená zelenina

K masu konzumujeme zeleninu v syrovém i vařeném stavu. Zde je jednoduchý recept na přílohu z brokolice, mrkve a cibule... více »

Diskuse k článku (0)


Zapečené brambory se zelím

Jako přílohu si lze zapéct brambory s kysaným zelím a na dochucení prokládat cibulí. Brambory je poté možné konzumovat samostatně či jako pokrm k masu... více »

Diskuse k článku (0)


Dušený špenát

Dušený špenát si obvykle připravujeme jako přílohu k masu. Dochutit ho lze česnekem, cibulí a vajíčkem... více »

Diskuse k článku (1)


Cuketové zelí

Z cukety lze připravit chutné zelí, které se hodí ke klasickým jídlům. Jeho výhodou je lepší stravitelnost a nenadýmá jako hlávkové zelí... více »

Diskuse k článku (0)


Bramboráčky jako příloha

Malé bramboráčky se připravují většinou jako příloha k nejrůznějším masům. ale lze je jíst i samostatně... více »

Diskuse k článku (0)


Bramborové gnocchi

Gnocchi nebo jinak řečeno také noky se hodí jako příloha k mnoha pokrmům... více »

Diskuse k článku (0)


Grilované brambory

Jednoduchá příprava brambor jako příloha. Ogrilované jsou chutné a hodí se k masu... více »

Diskuse k článku (0)


Dušené hrušky

Ovoce je zdravé a tak ho lze využít i jako přílohu k nejrůznějším jídlům. K některým si můžeme připravit dušené hrušky... více »

Diskuse k článku (0)


1 2

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt