Recepty » Ryby » Rybí filé pikantní s barevným pepřem
Filé z aljašské tresky s barevným pepřem s paprikou, cibulí a bylinkami. Jako přílohu zvolíme brambory s petrželovou natí.
Suroviny:
2 porce rybího filé aljašská treska
20 kuliček barevného pepře
mletá červená paprika
½ lžičky tymiánu
sůl
1 pol. lžíce sójové omáčky
1 cibule
1 červená paprika
2 lžíce kečupu
1 lžíce citronové šťávy
Cibuli nakrájíme na kolečka a papriku na proužky. Pepř rozdrtíme nadrobno. Plátky filé polijeme sójovou omáčkou a citronovou šťávou. Na pánvi rozehřejeme olej. Dáme na něj plátky filé. Osolíme, posypeme paprikou, částí pepře a tymiánu a opékáme asi 4 minuty. Přidáme k rybě cibuli a papriku. Plátky filé otočíme, posypeme zbytkem papriky, pepře a tymiánu a opékáme dalších asi 5 minut. Do zeleniny vmícháme 2 lžíce kečupu. Stáhneme teplotu plotýnky a na krátkou dobu přikryjeme, než zelenina změkne. Podáváme s bramborami posypanými petrželovou natí.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Kuřecí maso s omáčkou se špenátem
» Krůtí maso s mozzarellou a bylinkami
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt