Recepty » Ryby » Obalované rybí filé s česnekem
Připravíme si obalované rybí filé, které ochutíme česnekem. Jako přílohu zvolíme brambory s cibulí a olivovým olejem.
Suroviny:
4 ks rybího filé z aljašské tresky
sůl
pepř
2 vajíčka
hladká mouka
strouhanka
sušený česnek
olej
Filé nenecháme úplně rozmrznout, protože by se nám s ním špatně manipulovalo a mohlo by se nám rozpadnout. Nejprve ho osolíme a opepříme a posypeme sušeným česnekem. Potom obalíme v trojobalu, nejprve v mouce, potom ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Před obalením ve strouhance ještě znovu posypeme sušeným česnekem. Na filé bychom mohli použít i čerstvý česnek, ale hůře to na filé drží, takže je jednodušší posypat ho sušeným česnekem. Potom na pánvi na oleji osmažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborami smíchanými se směsí olivového oleje s cibulí.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Kuřecí maso s omáčkou se špenátem
» Krůtí maso s mozzarellou a bylinkami
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt