Recepty » Ryby » Filé na víně
Filé z aljašské tresky na víně se sójovou omáčkou a s mletou paprikou. Podáváme s bramborami, pečenými nebo vařenými.
Suroviny:
2 ks filé
2 lžíce sladkého bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
pepř, sůl, červená mletá paprika
sušený česnek
Filé posypeme z jedné strany česnekem, pepřem, paprikou. Smažíme z jedné strany několik minut. Potom otočíme, posypeme opět česnekem, paprikou, pepřem. Opékáme několik minut, přelijeme lžící sójové omáčky a vína a ještě asi 2 minuty opékáme. Podle chuti osolíme, dáme na talíře a podáváme s bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt