Recepty » Ryby » Filé na víně

Filé na víně

Filé z aljašské tresky na víně se sójovou omáčkou a s mletou paprikou. Podáváme s bramborami, pečenými nebo vařenými.

Suroviny:
2 ks filé
2 lžíce sladkého bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
pepř, sůl, červená mletá paprika
sušený česnek

Postup přípravy

Filé posypeme z jedné strany česnekem, pepřem, paprikou. Smažíme z jedné strany několik minut. Potom otočíme, posypeme opět česnekem, paprikou, pepřem. Opékáme několik minut, přelijeme lžící sójové omáčky a vína a ještě asi 2 minuty opékáme. Podle chuti osolíme, dáme na talíře a podáváme s bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Filé na grilu

» Pečené filé na paprice

» Filé s kešu ořechy

» Losos jako steak

» Filé na česneku

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2022 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt