Recepty » Vepřové maso
Kvalitní vepřové maso z panenky připravené na grilu a podávané s bramborami, zeleninou a tatarkou... více »
Diskuse k článku (0)
Kdo má rád guláš a chce na jeho přípravu použít kvalitnější maso z kýty, může zkusit guláš se šunkou a žampiony... více »
Diskuse k článku (0)
Vepřové maso z krkovice pečené s česnekem a s nakrájenou cibulí na vrchu. Jako přílohu lze zvolit rýži nebo knedlík... více »
Diskuse k článku (0)
Připravíme si vepřové maso jako zvěřinu. Použijeme k tomu koření, zeleninu, červené víno a špek... více »
Diskuse k článku (1)
Vepřové kotlety zapečené se šunkou a směsí ze žloutků, sýru a smetany. Podáváme s pečenými bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Guláš připravený z vepřového plecka, zeleniny (cibule, rajčata, paprika) a klobásy. Podávat lze s knedlíkem či chlebem... více »
Diskuse k článku (0)
Vepřové maso si připravíme s houbami, kapary a podáváme s rýží nebo bramborami... více »
Diskuse k článku (0)
Nakrájené vepřové maso připravené na směsi zeleniny... více »
Diskuse k článku (0)
Vepřové plátky z kýty připravené na žampionech a pórku. Jako přílohu můžeme zvolit pečené brambory... více »
Diskuse k článku (0)
Kotlety připravené na zelenině (paprika, pórek, cibule) a poté dušené a podlité trochou červeného vermutu... více »
Diskuse k článku (0)
Perkelt z vepřového masa s dunajskou klobásou, zeleninou a kořením... více »
Diskuse k článku (0)
Plátky masa zavinuté do malých rolád s náplní... více »
Diskuse k článku (0)
Kostky z vepřového masa pečené se zeleninou (paprika, rajčata, česnek)... více »
Diskuse k článku (0)
Bramboráky pokladené na sebe společně s masem a zelím... více »
Diskuse k článku (0)
Pro přípravu masa na kmínu nepotřebujeme mnoho surovin. Zhotovení jídla je navíc rychlé. Podávat lze např. s bramborovou kaší nebo s rýží... více »
Diskuse k článku (0)
Vepřové plátky s nádivkou z jogurtu složené ze sýra, šunky, jogurtu a zeleniny... více »
Diskuse k článku (0)
Vepřová panenka připravená jako medailonky zapečené s plísňovým sýrem nivou a zeleninou... více »
Diskuse k článku (0)
Pro přípravu použijeme dva druhy masa. Vepřové a kuřecí maso doplníme bylinkami a také rajčaty... více »
Diskuse k článku (0)
Vepřové maso naplníme nádivkou a upečeme. K tomu podáváme bramborové knedlíky a zelí... více »
Diskuse k článku (0)
Ovar si připravíme ze dvou druhů masa. Z bůčku pro ty, kteří mají rádi tučnější maso a z plece pro osoby, jenž dávají přednost libovému masu... více »
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Kuřecí maso s omáčkou se špenátem
» Krůtí maso s mozzarellou a bylinkami
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt