Recepty » Vepřové maso » Masové kostky v zelenině
Kostky z vepřového masa pečené se zeleninou (paprika, rajčata, česnek).
Suroviny:
1 kg vepřové plece
3 cibule
1 velkou červenou papriku
2 rajčata
2 stroužky česneku (možno i více)
sůl, kmín
1 lžička podravky
Maso nakrájíme na kostky asi 3 cm, dáme do pečící nádoby. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, česnek, papriku a rajčata. Přidáme lžičku podravky, osolíme, posypeme kmínem a společně maso se zeleninou a kořením promícháme. Podlijeme vodou přibližně do poloviny, přidáme 3 lžíce oleje a pečeme při 180°C asi 1,5 hodiny nebo až je maso měkké. Podáváme se špenátovými bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt