Recepty » Vepřové maso » Kotlety na pórku a paprice

Kotlety na pórku a paprice

Kotlety připravené na zelenině (paprika, pórek, cibule) a poté dušené a podlité trochou červeného vermutu.

Suroviny:
Vepřové kotlety bez kosti
pórek (asi hrst)
1 červená paprika
1 cibule
sůl, pepř
olej
worcester
2 dl červeného vermutu

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcesterem a natřeme olejem. Necháme v lednici asi hodinu odležet. Na pánvi orestujeme hrst pórku, červenou papriku a cibuli. Na druhé pánvi opečeme na oleji kotlety. Poté maso přidáme k zelenině, podlijeme vermutem a trochou vody, přikryjeme poklicí a necháme dusit, aby maso bylo měkké. Hlídáme, aby se pokrm nespálil. Podáváme s pečenými bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Ovar

» Maso s jogurtovou nádivkou

» Vepřové plátky na kmínu

» Pikantní vepřový perkelt

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt