Recepty » Vepřové maso » Panenka na grilu jako minutka
Kvalitní vepřové maso z panenky připravené na grilu a podávané s bramborami, zeleninou a tatarkou.
Suroviny:
vepřová panenka (množství podle porcí)
olej
grilovací koření
sójová omáčka
barevný pepř
jarní cibulka
tatarka
Smícháme si olej se sójovou omáčkou a grilovacím kořením. Maso naklepeme rukou a potřeme ho směsí. Dáme odležet do lednice. Dáme na plech s grilovací mřížkou, nameleme na vršek masa trochu barevného pepře ručním mlýnkem a grilujeme v troubě přibližně 15 minut. V polovině maso otočíme. Podáváme s pečenými bramborami, nakrájenou jarní cibulkou, kyselou okurkou a tatarkou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Minutka z kotlety (nebo z kuřecího)
» Kotlety s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2022 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt