Recepty » Ryby » Obalovaná ryba v parmezánu
Kdo má rád ryby, měl by ji zkusit také obalenou v sýru parmezánu s kořením a česnekem.
Suroviny:
Balení rybího filé
cca třetina šálku parmezánu
1 stroužek česneku
sůl
provensálské koření
1 vejce
Rybu necháme rozmrazit. Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí. Smícháme sýr, česnek se solí a provensálské koření. Vejce rozšleháme v talíři. Nejprve filé dáme do talíře s vejcem a poté ho obalíme v sýru s česnekem a kořením. Na pánev dáme olej a necháme rozpálit. Obalené kousky filé osmažíme z obou stran dorůžova. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt