Recepty » Ryby » Pečený losos
Suroviny:
Losos
pažitka, petrželka, rozmarýn
5 dkg másla
citronová šťáva
sůl
kmín
Lososa očistíme, osušíme a dáme na mísu. Vnitřek vyplníme směsí bylin (pažitka, petrželka, rozmarýn). Rozpustíme asi 5 dkg másla a rybu s ním potřeme. Pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 2 hodiny odpočinout. Potom přendáme na plech, osolíme, okmínujeme a pečeme 15 minut po jedné a 15 minut po druhé straně v horké troubě. Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt