Recepty » Ryby » Pečený losos na cibuli

Pečený losos na cibuli

Losos je kvalitní a zdravá ryba doplňující potřebné živiny. Kromě těchto výhod je také velmi chutná. Upéct ji můžeme třeba na cibuli.

Suroviny:
Pro 4 osoby
4 filety z lososa (bez kostí)
citronová šťáva
olivový olej
sůl, pepř
1 cibule

Postup přípravy

Do zapékací misky narovnáme filety, obložíme nakrájenou cibulí, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Necháme asi 2 hodiny odstát. Potom osolíme, opepříme, položíme pár tenkých plátků másla a dáme do horké trouby péct. Po deseti minutách filety obrátíme a necháme dalších 10 minut dopéct. Podáváme s vařenými bramborami a posypeme sekanou zelenou petrželí. Jako příloha je vhodný zeleninový salát. Je to rychlé a dobré.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Kapr na zelenině

» Rybí filé v alobalu

» Pečený losos

» Grilované makrely

» Ryba v zelenině

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt