Recepty » Ryby » Pečený losos na cibuli
Losos je kvalitní a zdravá ryba doplňující potřebné živiny. Kromě těchto výhod je také velmi chutná. Upéct ji můžeme třeba na cibuli.
Suroviny:
Pro 4 osoby
4 filety z lososa (bez kostí)
citronová šťáva
olivový olej
sůl, pepř
1 cibule
Do zapékací misky narovnáme filety, obložíme nakrájenou cibulí, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Necháme asi 2 hodiny odstát. Potom osolíme, opepříme, položíme pár tenkých plátků másla a dáme do horké trouby péct. Po deseti minutách filety obrátíme a necháme dalších 10 minut dopéct. Podáváme s vařenými bramborami a posypeme sekanou zelenou petrželí. Jako příloha je vhodný zeleninový salát. Je to rychlé a dobré.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Kuřecí maso s omáčkou se špenátem
» Krůtí maso s mozzarellou a bylinkami
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt