Recepty » Vepřové maso » Vepřové maso s kedlubnami
Pečené vepřové maso a dušené kedlubny k obědu.
Suroviny:
1 kg vepřové plece
5 menších kedlubnů
2 cibule
sůl, pepř, kmín
Vepřovou plec omyjeme, dáme do pekáče, obložíme nakrájenou cibulí, osolíme, posypeme kmínem a upečeme doměkka. Kedlubny nakrájíme na kostičky. Orestujeme cibuli, přidáme kedlubny, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Trochu zapražíme moukou. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s vařenými bramborami a sypeme čerstvou petrželkou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2025 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt