Recepty » Kuřecí maso » Kuřecí minutka na pepři a tymiánu

Kuřecí minutka na pepři a tymiánu

Kuřecí prsa jako minutka na barevném pepři s bylinkami a opečenými žampiony. Podáváme s opečenými bramborami.

Suroviny na 1 porci:
1 plátek kuřecího masa (prsa)
2 lžičky sójové omáčky
6 kuliček barevného pepře
6 - 8 snítek tymiánu
4 celé žampiony
sůl

Postup přípravy

Maso potřeme z každé strany sójovou omáčkou a posypeme směsí čerstvého tymiánu a rozdrceného barevného pepře. Necháme přes noc odležet přikryté v chladu. Na pánvi rozpálíme olej a maso opékáme 4 až 5 minut z každé strany. Současně přidáme k masu oloupané celé žampiony a opečeme je. Na závěr osolíme. Podáváme s opečenými bramborami

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Přírodní řízek bez tuku

» Kuřecí plátek na paprice

» Směs z kuřecího masa s cuketou

» Kuřecí v žampionové omáčce s bazalkou

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2020 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt