Recepty » Vepřové maso » Kotlety v hořčičné marinádě
Marinovaná vepřová pečeně s hořčicí, bylinkami a česnekem.
Suroviny:
0,5 kg vepřových kotlet
3 stroužky česneku
1 lžíce sójová omáčka
1 lžička oregana
1 lžička tymiánu
sůl
pepř
1 cibule
4 lžíce hořčice
Kotlety lehce naklepeme a na krajích rozřízneme. Z hořčice, oregana, tymiánu, sójové omáčky a prolisovaného česneku vytvoříme marinádu. Maso osolíme, opepříme a potřeme marinádou a necháme 2 hodiny odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi krátce orestujeme cibuli a potom opékáme maso. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Podáváme s obyčejnou nebo hráškovou rýží.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt