Recepty » Vepřové maso » Kotlety v hořčičné marinádě

Kotlety v hořčičné marinádě

Marinovaná vepřová pečeně s hořčicí, bylinkami a česnekem.

Suroviny:
0,5 kg vepřových kotlet
3 stroužky česneku
1 lžíce sójová omáčka
1 lžička oregana
1 lžička tymiánu
sůl
pepř
1 cibule
4 lžíce hořčice

Postup přípravy

Kotlety lehce naklepeme a na krajích rozřízneme. Z hořčice, oregana, tymiánu, sójové omáčky a prolisovaného česneku vytvoříme marinádu. Maso osolíme, opepříme a potřeme marinádou a necháme 2 hodiny odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi krátce orestujeme cibuli a potom opékáme maso. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Podáváme s obyčejnou nebo hráškovou rýží.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Burgundská pečeně

» Kotlety po italsku

» Bavorské vepřové závitky

» Maso po milánsku

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2019 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt