Recepty » Vepřové maso » Maso po milánsku

Maso po milánsku

Vepřové maso na milánský způsob s bylinkami a jako příloha těstoviny.

Suroviny:
0,5 – 0,7 kg vepřové maso (kotlety, kýta)
olej
20 g másla
5 lžic rajčatového pyré nebo protlaku
3 lžíce kečupu
vývar
3 stroužky česneku
sůl
pepř
tymián
zelená petržel

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky. Lehce naklepeme a nařízneme po stranách. Osolíme a opepříme. Na pánev dáme olej a maso nejprve krátce opečeme po obou stranách. Přidáme pyré, kečup, máslo a utřený česnek. Zamícháme, podlijeme vývarem a necháme dusit do změknutí masa. Nakonec přidáme nasekané bylinky a necháme chvilku prohřát. Podáváme s těstovinami, které posypeme petrželovou natí.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Přírodní řízky s žampiony

» Zbojnický vepřový guláš

» Kotlety na víně s tymiánem

» Bavorské vepřové závitky

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2019 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt