Recepty » Vepřové maso
Vepřové maso na milánský způsob s bylinkami a jako příloha těstoviny.
Suroviny:
0,5 – 0,7 kg vepřové maso (kotlety, kýta)
olej
20 g másla
5 lžic rajčatového pyré nebo protlaku
3 lžíce kečupu
vývar
3 stroužky česneku
sůl
pepř
tymián
zelená petržel
Maso nakrájíme na plátky. Lehce naklepeme a nařízneme po stranách. Osolíme a opepříme. Na pánev dáme olej a maso nejprve krátce opečeme po obou stranách. Přidáme pyré, kečup, máslo a utřený česnek. Zamícháme, podlijeme vývarem a necháme dusit do změknutí masa. Nakonec přidáme nasekané bylinky a necháme chvilku prohřát. Podáváme s těstovinami, které posypeme petrželovou natí.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2025 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt