Recepty » Vepřové maso » Burgundská pečeně
Vepřové maso na burgundský způsob. Jako příloha rýže.
Suroviny:
4 kotlety
20 g brusinek
0,2 dl burgundského nebo případně jiného červeného vína
sůl
1 lžíce rajčatového protlaku
citronová šťáva
trochu cukru
olej
vývar nebo vodu na podlití
Na malém množství oleje opečeme kotlety, přidáme brusinky, protlak, víno, podlijeme a necháme péct v troubě. Když je maso měkké, ochutíme trochou citronové šťávy, špetkou cukru. Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo s rýží.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt