Recepty » Vepřové maso » Kotlety po italsku
Vepřové maso na italský způsob se zeleninou, česnekem, žampiony a oreganem. Jako přílohu zvolíme opečené brambory.
Suroviny:
4 kotlety
sůl
pepř
konzerva sekaných rajčat
1 zelená paprika
2 lžičky worcesteru
2 – 3 lžíce protlaku
2 stroužky česneku
60 g žampionů
30 g másla
1 lžička oregana
Kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme a posypeme oreganem. Na másle osmahneme nakrájené žampiony s utřeným česnekem. Papriku nakrájíme na nudličky. Kotlety osmahneme na oleji, přisypeme rajčata, přidáme protlak, papriku a necháme dusit do změknutí masa. Potom přidáme připravené žampiony, ochutíme worcesterem a podáváme s opečenými bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt