Recepty » Vepřové maso » Vepřová krkovice s hořčicí

Vepřová krkovice s hořčicí

Vepřové maso z krkovice připravené s pikantní hořčicí, která masu dodá příchuť, jako přílohu podáváme brambory a zeleninový salát.

Suroviny:
Potřebujeme pro 4 osoby
1 kg vepř. vykostěné krkovice
pikantní hořčici
sůl, pepř, hladká mouka
2 cibule

Postup přípravy

Krkovici nakrájíme na 4 plátky. Osolíme, opepříme a vydatně namažeme pikantní hořčicí. Obalíme v hladké mouce a na pánvi opečeme. Opečené maso naskládáme do zapékací misky, zalijeme výpekem z pánve a trochou vody, přidáme na čtvrtky nakrájenou cibuli. Pečeme při 180 – 200 °C doměkka asi 45 minut. Podáváme s bramborami, opečenou cibulí a sypané koprem. Jako přílohu dáme okurkový salát.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Vepřová kýta na víně

» Marinované lahodné špízy

» Kotlety na zelenině s bramboráčky

» Plněná cuketa masovou směsí

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt