Recepty » Vepřové maso » Švýcarský guláš

Švýcarský guláš

Švýcarský guláš z vepřového masa se šunkou, těstovinami a posypaný strouhaným sýrem...

Suroviny:
0,5 kg vepřového plecka
mletá paprika
6 lžic smetany
1 cibule
100 g strouhaného sýra
50 g šunky
vývar
sůl
olej

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli a šunku na kostičky. Na pánev dáme olej, orestujeme cibuli, přidáme maso a šunku a opékáme ze všech stran. Přidáme mletou papriku, smetanu, podlijeme vývarem a dusíme. Podle chuti osolíme. Když je maso měkké, dáme ho na talíře a podáváme s těstovinami. Zalijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Vepřový plátek s žampiony

» Guláš na bulharský způsob

» Vepřová plec jako srnčí

» Maďarský guláš

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt