Recepty » Vepřové maso » Švýcarský guláš
Švýcarský guláš z vepřového masa se šunkou, těstovinami a posypaný strouhaným sýrem...
Suroviny:
0,5 kg vepřového plecka
mletá paprika
6 lžic smetany
1 cibule
100 g strouhaného sýra
50 g šunky
vývar
sůl
olej
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli a šunku na kostičky. Na pánev dáme olej, orestujeme cibuli, přidáme maso a šunku a opékáme ze všech stran. Přidáme mletou papriku, smetanu, podlijeme vývarem a dusíme. Podle chuti osolíme. Když je maso měkké, dáme ho na talíře a podáváme s těstovinami. Zalijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Kuřecí maso s omáčkou se špenátem
» Krůtí maso s mozzarellou a bylinkami
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt