Recepty » Ryby » Ryba v omáčce s olivami

Ryba v omáčce s olivami

Rybí filé z aljašské tresky v rajčatové omáčce s černými olivami. Jako přílohu podáváme brambory.

Suroviny:
1 balení rybího filé
3 stroužky česneku
plechovka sekaných rajčat
malá plechovka černých oliv
pepř
sůl
2 dl bílého vína
olej

Postup přípravy

Česnek nakrájíme na plátky. Olivy zbavíme nálevu a nakrájíme je na půlky. Do pánve dáme olej a rozehřejeme ho. Přidáme česnek a krátce restujeme. Vložíme do pánve kusy filé a krátce opékáme. Přidáme rajčata, nakrájené olivy, víno, opepříme a osolíme. Zakryjeme pánev poklicí. Necháme dusit asi 10 minut. Podle chuti ještě osolíme. Podáváme s bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Pikantní filé

» Filé na póru

» Losos se zeleninovou směsí

» Ryba v alobalu

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2019 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt