Recepty » Ryby » Ryba v omáčce s olivami
Rybí filé z aljašské tresky v rajčatové omáčce s černými olivami. Jako přílohu podáváme brambory.
Suroviny:
1 balení rybího filé
3 stroužky česneku
plechovka sekaných rajčat
malá plechovka černých oliv
pepř
sůl
2 dl bílého vína
olej
Česnek nakrájíme na plátky. Olivy zbavíme nálevu a nakrájíme je na půlky. Do pánve dáme olej a rozehřejeme ho. Přidáme česnek a krátce restujeme. Vložíme do pánve kusy filé a krátce opékáme. Přidáme rajčata, nakrájené olivy, víno, opepříme a osolíme. Zakryjeme pánev poklicí. Necháme dusit asi 10 minut. Podle chuti ještě osolíme. Podáváme s bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt