Recepty » Ryby » Ryba v alobalu
Filety z aljašské tresky posypané tymiánem, pokapané citronem a pečené v alobalu. Jako přílohu zvolíme brambory.
Suroviny:
rybí filety z aljašské tresky
sůl
pepř
olej
tymián
citronová šťáva
Na kusy alobalu dáme rybí filety, osolíme, opepříme, potřeme olejem a pokapeme citronovou šťávou. Posypeme tymiánem a zabalíme do alobalu. Dáme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme asi 15 minut. Podáváme s bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt