Recepty » Ryby » Ryba v alobalu

Ryba v alobalu

Filety z aljašské tresky posypané tymiánem, pokapané citronem a pečené v alobalu. Jako přílohu zvolíme brambory.

Suroviny:
rybí filety z aljašské tresky
sůl
pepř
olej
tymián
citronová šťáva

Postup přípravy

Na kusy alobalu dáme rybí filety, osolíme, opepříme, potřeme olejem a pokapeme citronovou šťávou. Posypeme tymiánem a zabalíme do alobalu. Dáme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme asi 15 minut. Podáváme s bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Pikantní filé

» Filé s paprikou a olivami

» Pikantní filé s hořčicí

» Losos se zeleninovou směsí

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt