Recepty » Ryby » Filé na póru
Rybí filé připravené na pórku. Ochutíme kari kořením a vínem. Podáváme s rýží nebo bramborami.
Suroviny:
4 porce filé
kari koření
olej
400 g póru
1 cibule
1 dl bílého vína
masox
sůl
pepř
petržel nebo pažitka
Filé osolíme, opepříme a posypeme kari kořením. Dáme odležet do chladu na několik hodin. Cibuli nakrájíme na kostičky a pórek na plátky. Na oleji necháme zesklovatět, přidáme filé a necháme opéct, podlijeme vínem a vývarem a necháme 10 minut podusit. Podáváme s rýží nebo s bramborami a posypeme petrželí nebo pažitkou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt