Recepty » Ryby » Pikantní filé s hořčicí
Filé z aljašské tresky obalené ve směsi z hořčice. Jako příloha brambory.
Suroviny:
1 balení filé z tresky
1 lžička oleje
pepř
1 lžíce hořčice
hladká mouka
citronová šťáva
sůl
olej na smažení
Připravíme si směs z hořčice, oleje, pepře a zakápneme citronovou šťávou. Filé osolíme a zaprášíme moukou. Potom kusy filé potřeme připravenou směsí a povrch ještě lehce zaprášíme moukou. Rozpálíme olej na pánvi a kusy filé na něm opečeme. Jako přílohu podáváme brambory.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt