Recepty » Ryby » Filé s paprikou a olivami
Rybí filé s pálivou mletou paprikou, s olivami a jako příloha vařené brambory posypané zelenou petrželí.
Suroviny:
4 ks filé z tresky (použít lze i filety z lososa)
2 lžíce hladké mouky
1 lžička mleté pálivé papriky
citrónová šťáva
olej
olivy tmavé 50 g
1 cibule
pepř, sůl
petržel
Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a obalíme ve směsi hladké mouky a pálivé papriky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej a opékáme filé z obou stran několik minut. Když je filé hotové, dáme ho stranou do tepla a na pánvi osmahneme několik oliv a cibuli nakrájenou na plátky. Poté dáme na talíř připravené filé a přidáme olivy s cibulí. Podáváme s vařenými bramborami posypanými zelenou petrželovou natí.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt