Recepty » Hovězí maso » Marinované hovězí s česnekem a pepřem
Marinované hovězí maso se zeleninou, pepřem a bylinkami. Podáváme s rýží.
Suroviny:
4 plátky hovězí kýty
4 lžíce libovolné barbecue nebo cikánské omáčky
4 lžíce kečupu
3 lžíce sójové omáčky
4 stroužky česneku
20 kuliček barevného pepře
Pepř
Petrželovou nať
Bazalka
1 paprika
Sůl
Maso nakrájíme na plátky. Vložíme do misky a přidáme cikánskou omáčku, kečup, sójovou omáčku, česnek nasekaný na drobno, 20 kuliček celého barevného pepře, nasekanou petrželovou nať a bazalku v množství podle chuti. Smícháme a dáme přes noc marinovat. Rozehřejeme troubu, podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme při 180 - 200 stupních. Pečeme do změknutí masa, v tomto případě to bylo 2 hodiny. Přibližně v polovině pečení přidáme nakrájenou papriku na nudličky nebo kostičky. Podle chuti ještě osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Minutka z kotlety (nebo z kuřecího)
» Kotlety s česnekem a paprikou
» Těstoviny s kuřecím a vajíčky
» Kuřecí směs na česneku s těstovinami
Copyright © 2010 - 2022 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt