Recepty » Hovězí maso » Marinované hovězí s česnekem a pepřem

Marinované hovězí s česnekem a pepřem

Marinované hovězí maso se zeleninou, pepřem a bylinkami. Podáváme s rýží.

Suroviny:
4 plátky hovězí kýty
4 lžíce libovolné barbecue nebo cikánské omáčky
4 lžíce kečupu
3 lžíce sójové omáčky
4 stroužky česneku
20 kuliček barevného pepře
Pepř
Petrželovou nať
Bazalka
1 paprika
Sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky. Vložíme do misky a přidáme cikánskou omáčku, kečup, sójovou omáčku, česnek nasekaný na drobno, 20 kuliček celého barevného pepře, nasekanou petrželovou nať a bazalku v množství podle chuti. Smícháme a dáme přes noc marinovat. Rozehřejeme troubu, podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme při 180 - 200 stupních. Pečeme do změknutí masa, v tomto případě to bylo 2 hodiny. Přibližně v polovině pečení přidáme nakrájenou papriku na nudličky nebo kostičky. Podle chuti ještě osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Hovězí stroganov ze zadního

» Marinované hovězí na grilu

» Hovězí na pepři a žampionech

» Hovězí steak

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2021 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt