Recepty » Hovězí maso » Marinované hovězí na grilu

Marinované hovězí na grilu

Roštěná marinovaná s bylinkami a připravená na grilu. Jak příloha hranolky nebo opečené brambory.

Suroviny:
0,5 kg kvalitního hovězího masa (roštěná, svíčková) nakrájeného na plátky
1 lžička tymiánu
1 lžička majoránky
½ lžičky soli
3 stroužky česneku
pepř
olej

Postup přípravy

Česnek utřeme se solí, smícháme s tymiánem, majoránkou a pepřem. Rozmícháme v malém množství oleje.Potřeme směsí plátky hovězího masa a necháme marinovat alespoň 2 hodiny. Potom grilujeme maso z obou stran asi 10 minut nebo dokud není maso měkké. Podáváme například s hranolky, opečenými bramborami, chlebem nebo jiným pečivem.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Maďarský guláš

» Roštěná s žampiony

» Hovězí stroganov ze zadního

» Hovězí se zeleninou na víně

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2019 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt