Recepty » Vepřové maso » Kotlety na zeleném pepři
Vepřové maso může mít i jednoduchou přípravou velmi dobrou chuť. Použijeme k tomu drcený zelený pepř.
Suroviny:
4 silnější kotlety, vykostěné
1 lžička zeleného drceného pepře
sůl, olej
1 cibule
Den předem kotlety trochu naklepeme, osolíme, dáme do misky, posypeme drceným pepřem a pomažeme olejem. Následující den dáme maso a pánev, opečeme a přidáme cibuli. Ještě společně opékáme. Pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu vydusíme. Maso je pikantní a dobré. Podáváme se zeleninovými špízy a vařenými bramborami. Sypeme směsí bylinek (kopr, petrželka, pažitka).
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt