Recepty » Vepřové maso » Kotlety na zeleném pepři

Kotlety na zeleném pepři

Vepřové maso může mít i jednoduchou přípravou velmi dobrou chuť. Použijeme k tomu drcený zelený pepř.

Suroviny:
4 silnější kotlety, vykostěné
1 lžička zeleného drceného pepře
sůl, olej
1 cibule

Postup přípravy

Den předem kotlety trochu naklepeme, osolíme, dáme do misky, posypeme drceným pepřem a pomažeme olejem. Následující den dáme maso a pánev, opečeme a přidáme cibuli. Ještě společně opékáme. Pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu vydusíme. Maso je pikantní a dobré. Podáváme se zeleninovými špízy a vařenými bramborami. Sypeme směsí bylinek (kopr, petrželka, pažitka).

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Steak z vepřové svíčkové

» Obrácené pikantní řízky

» Vepřový steak s pyré

» Grilované vepřové plátky

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt