Recepty » Vepřové maso » Kotlety na víně s tymiánem
Vepřové maso na tymiánu s rajčatovým pyré a cibulí. Jako přílohu podáváme brambory.
Suroviny:
4 vepřové kotlety
½ šálku červeného vína
1 větší cibule
½ lžičky tymiánu
2 lžíce rajčatového pyré nebo protlaku
vývar
olej
sůl
pepř
Maso osolíme a opepříme. Rozehřejeme troubu a do pekáče dáme trochu oleje. Necháme péct kotlety z každé strany několik minut. Potom podlijeme vývarem, přidáme nasekanou cibuli, rajčatové pyré nebo protlak, tymián a přikryjeme. Pečeme do změknutí masa. Podáváme s rýží nebo s bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt