Recepty » Vepřové maso » Kotlety na víně s tymiánem

Kotlety na víně s tymiánem

Vepřové maso na tymiánu s rajčatovým pyré a cibulí. Jako přílohu podáváme brambory.

Suroviny:
4 vepřové kotlety
½ šálku červeného vína
1 větší cibule
½ lžičky tymiánu
2 lžíce rajčatového pyré nebo protlaku
vývar
olej
sůl
pepř

Postup přípravy

Maso osolíme a opepříme. Rozehřejeme troubu a do pekáče dáme trochu oleje. Necháme péct kotlety z každé strany několik minut. Potom podlijeme vývarem, přidáme nasekanou cibuli, rajčatové pyré nebo protlak, tymián a přikryjeme. Pečeme do změknutí masa. Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Burgundská pečeně

» Kotlety s rozmarýnem

» Kotlety v ostré omáčce

» Vepřové řízky s olivami

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt