Recepty » Vepřové maso » Kotlety v ostré omáčce
Maso z vepřových kotlet v ostré omáčce s feferonkou a francouzskou hořčicí.
Suroviny:
4 vepřové kotlety
1 dl bílého vína
olej
feferonka
1 malá sterilovaná okurka
1 cibule
1 lžička francouzské hořčice
2 dl vývaru
pepř
sůl
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Nařízneme je po stranách. Cibuli, feferonku a okurku nakrájíme nadrobno. Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme maso a opékáme po obou stranách. Přidáme feferonku, víno a podlijeme vývarem. Dusíme do změknutí masa. Když je maso téměř hotové, potřeme ho tenkou vrstvo francouzské hořčice. Necháme prohřát a na závěr přisypeme nakrájenou okurku. Dáme na talíře a podáváme s rýží nebo opečenými bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt