Recepty » Vepřové maso » Kotlety v ostré omáčce

Kotlety v ostré omáčce

Maso z vepřových kotlet v ostré omáčce s feferonkou a francouzskou hořčicí.

Suroviny:
4 vepřové kotlety
1 dl bílého vína
olej
feferonka
1 malá sterilovaná okurka
1 cibule
1 lžička francouzské hořčice
2 dl vývaru
pepř
sůl

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Nařízneme je po stranách. Cibuli, feferonku a okurku nakrájíme nadrobno. Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme maso a opékáme po obou stranách. Přidáme feferonku, víno a podlijeme vývarem. Dusíme do změknutí masa. Když je maso téměř hotové, potřeme ho tenkou vrstvo francouzské hořčice. Necháme prohřát a na závěr přisypeme nakrájenou okurku. Dáme na talíře a podáváme s rýží nebo opečenými bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Panenka na grilu jako minutka

» Kotlety na česneku

» Přírodní vepřové kotlety

» Kotlety na hořčici

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt