Recepty » Vepřové maso » Vepřové maso na bílém víně

Vepřové maso na bílém víně

Vepřové nudličky na bílém víně, koření a česneku. Podáváme s bramborami.

Suroviny:
vepřové kotlety nebo kýta
5 lžic bílého vína
1 lžička sójové omáčky
3 stroužky česneku
grilovací koření
pepř
olej

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky. Připravíme si směs z utřeného česneku, sójové omáčky, vína, pepře a grilovacího koření. Smícháme s masem a necháme v chladu proležet. Rozehřejeme trochu oleje, maso dáme na pánev a opékáme. Podlijeme trochou vývaru a pečeme do změknutí masa. Podáváme s bramborami nebo opečenými bramborami posypanými petrželovou natí.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Panenka na grilu jako minutka

» Kotlety na česneku

» Kotlety na hořčici

» Kotlety po myslivecku

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2019 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt