Recepty » Vepřové maso » Vepřové maso na bílém víně
Vepřové nudličky na bílém víně, koření a česneku. Podáváme s bramborami.
Suroviny:
vepřové kotlety nebo kýta
5 lžic bílého vína
1 lžička sójové omáčky
3 stroužky česneku
grilovací koření
pepř
olej
Maso nakrájíme na nudličky. Připravíme si směs z utřeného česneku, sójové omáčky, vína, pepře a grilovacího koření. Smícháme s masem a necháme v chladu proležet. Rozehřejeme trochu oleje, maso dáme na pánev a opékáme. Podlijeme trochou vývaru a pečeme do změknutí masa. Podáváme s bramborami nebo opečenými bramborami posypanými petrželovou natí.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt