Recepty » Vepřové maso » Kotlety po myslivecku
Vepřové maso s houbami, kořením a brusinkami na myslivecký způsob. Jako přílohu zvolíme rýži.
Suroviny:
4 kotlety bez kosti
olej
sůl
mletý pepř
několik kuliček nového koření
2 menší cibule
4 lžíce ostrého kečupu
80 g žampionů nebo čerstvých hub
2 lžíce brusinek
1 dl červeného vína
Plátky masa osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na drobno, houby na plátky. Maso orestujeme na oleji, přidáme cibuli, kečup, nové koření, brusinky, houby a zalijeme červeným vínem. Dusíme do změknutí masa. Podle potřeby lze podlít vývarem. Podáváme s pečenými bramborami nebo s rýží.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt