Recepty » Hovězí maso » Marinované hovězí s worcesterem
Hovězí maso v marinádě z worcesteru, sójové omáčky a zeleniny. Jako přílohu podáváme rýži.
Suroviny:
700 g libového hovězího masa
2 lžíce bílého vína
zázvor
4 lžíce sójové omáčky
2 stroužky česneku
1 cibule
2 lžičky cukru
2 lžíce worcesteru
Marinádu připravíme z prolisovaného česneku, na drobno nakrájené cibule, sojové omáčky, worcesteru, cukru. Smícháme se zázvorem, vínem. Plátky masa potřeme marinádou a necháme marinovat několik hodin. Maso opečeme na oleji na pánvi, potom podlijeme vývarem a necháme dusit přikryté do změknutí. Podáváme s rýží.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Kuřecí maso cacciatore s bazalkou a oreganem
» Libové vepřové na česneku s bramborami
» Minutka z kotlety (nebo z kuřecího)
» Kotlety s česnekem a paprikou
» Těstoviny s kuřecím a vajíčky
» Kuřecí směs na česneku s těstovinami
Copyright © 2010 - 2022 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt