Recepty » Tipy a triky » Jíška do polévky
Suroviny:
2 lžíce sádla
2 lžíce hladké mouky
½ cibule
Rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a orestujeme, přidáme mouku a smažíme dorůžova. Hotovou jíšku zchladíme studenou vodou a nalijeme do polévky. Přivedeme do varu a asi 5 minut při malé teplotě provaříme. Jíšku lze použít pro zahuštění např. bramborové polévky.
Diskuse k článku (0)
» Využijte zdravotních výhod česneku
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Panzanella - salát z rajčat a chleba
» Jablkový moučník s čokoládou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt