Recepty » Tipy a triky » Využijte zdravotních výhod česneku
Používáte česnek pro ochucování jídel? Při nesprávném zpracování můžete přijít o nejcennější složku česneku allicin. Před tepelnou úpravou pokrmu, při níž dochází ke zničení až 90% účinné látky, nechte alespoň 10 minut rozlisovaný česnek odstát. Tak se stihne vytvořit složka zvaná allicin, která má pozitivní vliv na naše zdraví.
Informace o zdravotních účincích česneku »
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Panzanella - salát z rajčat a chleba
» Jablkový moučník s čokoládou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt