Recepty » Vepřové maso » Vepřové dušené na zelenině

Vepřové dušené na zelenině

Maso dušené na zelenině (rajčata, olivy, cibule). Maso dostane pikantní chuť.

Suroviny:
Plátky masa podle počtu osob z kýty nebo kotlety
6 rajčat
1 cibule
sáček oliv
olej, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a srovnáme do pekáčku nebo na plech. Zakápneme olejem a dusíme. Když je maso z poloviny hotové, oloupeme rajčata, nakrájíme na osminky a přidáme k masu. Dále přidáme 1 sáček oliv bez nálevu, na osminky nakrájenou cibuli a vše zalijeme trochou vývaru nebo vody a dodusíme doměkka. Podáváme s grilovanými bramborami.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Čertovský špíz

» Pikantní závitky

» Pečené vepřové plátky se sýrem a šunkou

» Vepřové maso na česneku

» Vepřová kýta na víně

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt