Recepty » Vepřové maso » Vepřové dušené na zelenině
Maso dušené na zelenině (rajčata, olivy, cibule). Maso dostane pikantní chuť.
Suroviny:
Plátky masa podle počtu osob z kýty nebo kotlety
6 rajčat
1 cibule
sáček oliv
olej, sůl, pepř
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a srovnáme do pekáčku nebo na plech. Zakápneme olejem a dusíme. Když je maso z poloviny hotové, oloupeme rajčata, nakrájíme na osminky a přidáme k masu. Dále přidáme 1 sáček oliv bez nálevu, na osminky nakrájenou cibuli a vše zalijeme trochou vývaru nebo vody a dodusíme doměkka. Podáváme s grilovanými bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt