Diskuse: Domácí bílá veka

Odpovědět

re

13. 11. 2010 18:58:32

Poraďte,jak správně vytvořit veku. Nevím, zda můj postup je správný. Těsto rozválím do placky, kterou pak svinu do velkého rohlíku - veky. Děkuji

Napsal:Květka

re

13. 11. 2010 20:21:58

Ano, i tento postup je správný nebo můžete vyválet válec z kusu těsta a udělat klasickou veku, jak ji znáte z obchodů.

Napsal:Jana

re

8. 12. 2010 10:59:08

já také formuji do velkého rohlíku,a snažím se aby byly i konce stejně silné.potírám slanou vodou,je moc dobrá-holt domácí je domácí.

Napsal:dana

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2020 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt