Recepty » Vepřové maso » Rolády s nádivkou a s fazolkami
Z vepřového masa z kýty upečeme roládu s vaječnou nádivkou a jako přílohu si dáme fazolky.
Suroviny:
4 větší plátky z vepřové kýty
sůl, pepř, olej, sójová omáčka
pálivá hořčice
4 vajíčka
150 g šunky
4 sterilované okurky
3 cibule
1 balení mražených zelených fazolek
asi 2 dkg másla
Na pánvi orestujeme cibuli , přidáme nakrájenou šunku, nakrájené okurky, nakonec vajíčka a umícháme do polotuha. Maso naklepeme, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vydatně potřeme pálivou hořčicí. Na plátky rozložíme vaječnou náplň, zarolujeme a svážeme motouzem. Do pečící nádoby dáme 2 nakrájené cibule, na ně položíme maso, potřeme sójovou omáčkou, olejem, podlijeme vodou a dáme do trouby. Pečeme při 200°C asi 1 hodinu. Maso nakrájíme na plátky, vypečenou šťávu trošku zahustíme a podáváme s vařenými bramborami a dušenými fazolkami.
Zmrazené fazolky nasypeme do sítka, propláchneme vlažnou vodou, dáme na pánvičku s kouskem másla, osolíme, opepříme a dusíme do měkka asi 10 minut.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
» Svíčková na smetaně z vepřové kýty
» Kýta na žampionech s omáčkou
» Obalované rybí filé s česnekem
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt