Recepty » Vepřové maso » Srbské maso
Suroviny:
4 veprové plátky nejlépe z kýty
4 rajčata
2 papriky
2 cibule
2 klobásy (libovolné)
kečup (ostřejší)
sůl
pepř
máslo
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Rajčata, papriku, cibuli nakrájíme na plátky. 4 pláty silnějšího alobalu silně pomažeme máslem a položíme na ně maso. Na maso poklademe plátky rajčat, cibule a papriky a navrch dáme klobásu. Zalijeme kečupem a alobal pečlivě uzavřeme. Narovnáme na plech a v troubě upečeme doměkka. Pečeme v horké troubě asi 40 minut. Rozbalíme a přemístíme na talíř, podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Panzanella - salát z rajčat a chleba
» Jablkový moučník s čokoládou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt