Recepty » Vepřové maso » Srbské maso

Srbské maso

Suroviny:
4 veprové plátky nejlépe z kýty
4 rajčata
2 papriky
2 cibule
2 klobásy (libovolné)
kečup (ostřejší)
sůl
pepř
máslo

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Rajčata, papriku, cibuli nakrájíme na plátky. 4 pláty silnějšího alobalu silně pomažeme máslem a položíme na ně maso. Na maso poklademe plátky rajčat, cibule a papriky a navrch dáme klobásu. Zalijeme kečupem a alobal pečlivě uzavřeme. Narovnáme na plech a v troubě upečeme doměkka. Pečeme v horké troubě asi 40 minut. Rozbalíme a přemístíme na talíř, podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem.

Diskuse k článku (0)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt