Recepty » Vepřové maso » Plněný bramborák
Bramboráky plněné vepřovým a kuřecím masem.
Suroviny:
30 dkg vepřové kýty
30 dkg kuřecího masa
1 plechovku žampionů (můžou být i čerstvé)
1 velkou cibuli
1 pórek
4 lžíce oleje
Na oleji necháme zpěnit cibuli, potom pórek, asi po 1 minutě přidáme maso osolené a opepřené. Přidáme žampiony, kari koření, worcesterskou omáčku a sojovou omáčku. Vše mícháme a restujeme. Potome přikryjeme pokličkou a dusíme do změknutí. Směsí, která má mít tužší konzistenci plníme bramboráky.
60 dkg strouhaných brambor-ochucených solí, utřeným česnekem, pepřem, kmínem, majoránkou a doplněných podle potřeby vejci a mlékem, hladkou moukou a strouhankou.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Kuřecí maso s omáčkou se špenátem
» Krůtí maso s mozzarellou a bylinkami
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt