Recepty » Kuřecí maso » Kuřecí maso v alobalu

Kuřecí maso v alobalu

Kuřecí prsa v alobalu se směsí se žampiony a šunkou. Jako příloha brambory.

Suroviny:
kuřecí prsa (1 balení cca 600 g)
150 g žampionů
1 lžíce rajčatového protlaku
30 g másla
olej
50 g šunky
zelená petrželka
sůl
pepř

Postup přípravy

Kuřecí plátky osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran. Žampiony nakrájíme na plátky, šunku na středně velké kousky, Žampiony podusíme na pánvi, smícháme s šunkou, rajčatovým protlakem a nasekanou petrželkou. Na dostatečně velké kusy alobalu položíme kuřecí prsa a potřeme je připravenou směsí se žampiony. Navrch dáme plátek másla a vše zabalíme do alobalu, aby z něj neunikala pára. Dáme zapéct na krátkou dobu do vyhřáté trouby. Maso dáme na talíř a podáváme s pečivem, bramborami, pečenými bramborami nebo s rýží.

Diskuse k článku (0)


Vyzkoušejte další recepty

» Kuře na bylinkách se zeleninou

» Kuřecí maso na houbách

» Kuře po holandsku

» Kyjevské kuřecí maso

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2019 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt