Recepty » Ostatní » Domácí paštika

Domácí paštika

Suroviny:
750 g libového bůčku
3 cibule
180 g drůbeží játra
2 lžičky soli
nové koření tlučené
pepř
bylinky (nejlépe provensálské koření)
3 stroužky česneku
strouhanka na zahuštění (asi 2 hrsti)
1 vejce
slanina anglická na vyložení formy

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na drobné kostičky, cibuli také, přidáme rozmixovaná játra, sůl, koření, bylinky, 3 utřené česneky, 1 vejce, zpracujeme nejlépe rukou a přidáme strouhanku na zahuštění. Formu na chleba vyložíme slaninou, vložíme hmotu, zakryjeme slaninou a dáme do trouby péct na 1, 5 hodiny na 180°C. Po upečení zatížíme a necháme 2 dny v lednici chladnout.

Diskuse k článku (0)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2020 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt