Recepty » Vepřové maso » Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Suroviny:
4 plátky vepřového masa (nejlépe kýta)
kysané zelí
2 debrecínské klobásy
trochu hořčice
4 plátky anglické slaniny
1 cibule
sůl
pepř

Postup přípravy

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme. Namažeme pikantní hořčicí, dáme plátek anglické, rozprostřeme zelí a dáme ½ klobásy. Zatočíme, spíchneme párátkem. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli a osmažíme na trošce oleje nebo sádla. Přidáme závitky, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě do změknutí. Jako přílohu podáváme vařené brambory, mohou být i bramborové knedlíky.

Diskuse k článku (0)


Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2024 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt