Recepty » Vepřové maso » Kotlety po uhersku
Vepřové maso z kotlet se zelenou paprikou, mletou červenou paprikou a rajčatovým protlakem. Podáváme s opečenými bramborami.
Suroviny:
4 kotlety
olej
1 větší zelená paprika
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžičku mleté papriky
sůl
pepř
Papriku nakrájíme nadrobno. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme po okrajích. Necháme chvilku odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a opékáme kotlety po obou stranách. Potom přidáme mletou papriku, rajský protlak a nakrájenou zelenou papriku. Podlijeme 2 dl vody nebo vývaru a necháme dusit. Když je maso měkké, dáme na talíře a podáváme s opečenými bramborami.
Diskuse k článku (0)
» Přírodní kuřecí plátek s bylinkami
» Krůtí maso s česnekem, paprikou a zeleninovou směsí
» Vepřové kotlety s houbovou omáčkou
» Jablkový moučník s čokoládou
» Krůtí maso s česnekem a paprikou
Copyright © 2010 - 2023 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt