Recepty » Ryby

Filé dušené v zelenině

Rybí filé dušené na rajčatech, paprikách a cibuli a zalité smetanou... více »

Diskuse k článku (0)


Filety z lososa s pórkem

Maso z lososa je velmi chutné a navíc má příznivý vliv na organismus, protože obsahuje omega 3 nenasycené mastné kyseliny. Připravíme si ho spolu s pórkem... více »

Diskuse k článku (1)


Mořská treska s křenem

Mořské ryby jsou v jídelníčcích oblíbené. Konkrétně aljašskou tresku můžeme zkombinovat s křenem... více »

Diskuse k článku (0)


Mořská štika v sýrovém těstíčku

Ryba usmažená v sýrovém těstíčku podávaná s fazolkami a bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Obalované rybí filé

Opatříme si produkt z libovolné ryby, nejlépe s co nejmenším výskytem kostí a obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Hotové podáváme s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Pstruh na másle

Klasická příprava ryby pstruha na másle s bramborami a zeleninovou oblohou... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí kousky v pikantní omáčce

Kousky připravené v mořské štiky v pikantní omáčce z chilli pasty a zeleniny... více »

Diskuse k článku (0)


Pstruh po provensálsku

Pstruh má velmi chutné maso a v kombinaci s provensálským kořením lze docílit zajímavé chuti i vůně této lososovité ryby... více »

Diskuse k článku (0)


Pečený losos na cibuli

Losos je kvalitní a zdravá ryba doplňující potřebné živiny. Kromě těchto výhod je také velmi chutná. Upéct ji můžeme třeba na cibuli. více »

Diskuse k článku (0)


Ryba v zelenině

Připravíme si rybí filety v zelenině s pečenými bramborami. Nejprve vymažeme zapékací misku olejem... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filety se žampiony

Pikantní filety z mořské štiky s bramborami, zeleninou a opečenými žampiony... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé v sýrovém těstíčku

Rybí filé obalené v těstíčku s bramborami a obložené zeleninou... více »

Diskuse k článku (0)


Grilované makrely

Ryby osolíme, opepříme a potřeme výše uvedenou marinádou a necháme asi 4 hodiny proležet... více »

Diskuse k článku (0)


Pečený losos

Lososa očistíme, osušíme a dáme na mísu. Vnitřek vyplníme směsí bylin (pažitka, petrželka, rozmarýn).... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé v alobalu

4 kusy alobalu vymažeme máslem. Na každý dáme plátek osolené ryby, plátek sýra, plátek šunky... více »

Diskuse k článku (0)


Kapr na zelenině

Tradiční česká ryba, kapr na zelenině... více »

Diskuse k článku (0)


1 2

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt