Recepty » Ryby

Pikantní filé s hořčicí

Filé z aljašské tresky obalené ve směsi z hořčice. Jako příloha brambory... více »

Diskuse k článku (0)


Filé na póru

Rybí filé připravené na pórku. Ochutíme kari kořením a vínem. Podáváme s rýží nebo bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Filé s paprikou a olivami

Rybí filé s pálivou mletou paprikou, s olivami a jako příloha vařené brambory posypané zelenou petrželí... více »

Diskuse k článku (0)


Pikantní filé

Rybí filé na pikantní způsob s rajčaty, cibulí a česnekem... více »

Diskuse k článku (0)


Treska na kari

Aljašská treska s bylinkami, citronem, zeleninou a kari kořením... více »

Diskuse k článku (0)


Treska s paprikami

Filety z tresky připravené s paprikami, na dochucení použijeme sardelovou pastu a citronovou šťávu. Podávané s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Candát na víně

Candát zapečený se zeleninou na víně. Pro ochucení použijeme bylinky tymián a oregano a přidáme malé množství smetany... více »

Diskuse k článku (0)


Losos s citronem a koprem

Jednoduchá příprava lososa s citronem, koprem, česnekem a podávaný s bramborem... více »

Diskuse k článku (0)


Treska wasabi

Ryba grilovaná s pastou wasabi, medem, kořením a podávaná s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Grilovaný losos s bylinkami a česnekem

Losos s vůní česneku a směsí bylinek (bazalka, oregano, rozmarýn, tymián, petržel). Chuť zvýrazní šťáva z limetky... více »

Diskuse k článku (0)


Filé se sýrem a žampiony

Filé z aljašské tresky s eidamem a žampiony s paprikou. Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoliv způsob, např. kaše, vařené či pečené. více »

Diskuse k článku (0)


Pečený pstruh na bylinkách a kmínu

Pstruh pečený v troubě s bylinkami (petržel, tymián, pažitka), kmínem, cibulí. Podáváme s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Losos na kmínu

Rychle a jednoduše připravený losos s kmínem a pepřem, který překvapí dobrou chutí. Podáváme v pečeným bramborem... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé s česnekem

Ryba potřená směsí z koření a česneku a podávaná s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Marinovaný losos

Dobré maso lososa lze připravit různými způsoby. Můžeme ho třeba naložit do marinády a poté smažit nebo grilovat... více »

Diskuse k článku (0)


Pstruh na bylinkách s houbami

Pstruh se zeleninou (paprika, rajčata), bylinkami (tymián, oregano, pažitka, petržel) a s houbami, nejlépe nasbíraných v lese, ale lze použít i žampiony. Podáváme s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Obalovaná ryba v parmezánu

Kdo má rád ryby, měl by ji zkusit také obalenou v sýru parmezánu s kořením a česnekem... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé s rajčaty a mozzarellou

Zapečená ryba s bylinkami, sýrem, olivami a rajčaty. Jídlo podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Pstruh pečený s česnekem a bylinkami

Připravíme si pstruha s příchutí česneku, bazalky, petrželky a oregana. Podáváme s bramborami... více »

Diskuse k článku (0)


Rybí filé s worcesterem

Filé z ryby připravené s worcesterem, kečupem a paprikou. Podáváme s opečeným bramborem a zeleninou...více »

Diskuse k článku (0)


1 2

Recepty

Sladké

Maso

Copyright © 2010 - 2017 Recepty - Celkově.cz - Podmínky užívání - Kontakt